Rinnelec BVBA

Schanslaan 89

2150 Borsbeek

BTW BE 0825.352.808

REG 02 25 10

+32(0)474 18 78 61

[email protected]

Verwarmingsketels

Verwarmingsketels vormen het belangrijkste onderdeel van de verwarmingsinstallatie. In Antwerpen kan je bij specialist centrale verwarming Rinnelec uit Borsbeek een keuze maken uit diverse verwarmingsketels (cv ketels op gas of mazoutketels) van verschillende merken, modellen en uitvoeringen (condensatieketels, HR-ketels, ...).

Lees meer over verwarming en/of contacteer de installateur CV voor bijkomende informatie. Wens je een idee van de prijs voor een verwarmingsketel, dan dient één en ander nagegaan te worden om de meest geschikte ketel te kiezen.

Waarop letten als je een verwarmingsketel kiest?

Belangrijkste faktor bij het kiezen van een verwarmingsketel is de maximale capaciteit van de ketel. Doorgaans wordt dan nagegaan hoeveel kubieke meter (in woning of bedrijf) verwarmt dient te worden, maar niet alleen... Zo hebben bvb de afstand van de verwarmingsbuizen naar de radiatoren en de radiatoren zelf een impact op het voldoende opwekken van warmte in de gewenste ruimten.

Verwarmingsketels Antwerpen

Wil je een nieuwe verwarmingsketel plaatsen? In Antwerpen kan je rekenen op de expertise van specialist centrale verwarming Rinnelec uit Borsbeek. Vraag vrijblijvend advies, een idee van de kostprijs voor de gewenste ketel en/of vraag een gedetailleerde offerte op maat.

Offerte installateur verwarmingsketels

Gratis en geheel vrijblijvend kan je installateur Rinnelec uit Borsbeek, Antwerpen contacteren voor een gedetailleerde offerte m.b.t. het plaatsen van een nieuwe cv-ketel.

Offerte verwarmingsketel - installateur CV Antwerpen - Rinnelec Borsbeek