Rinnelec BVBA

Schanslaan 89

2150 Borsbeek

BTW BE 0825.352.808

REG 02 25 10

+32(0)474 18 78 61

[email protected]

installateur regenwaterpompen Borsbeek - regenwaterpompen Antwerpen

Regenwaterpomp

Antwerpen

Regenwaterpomp installeren in Antwerpen? Installateur Rinnelec uit Borsbeek verkoopt en plaatst regenwaterpompen om het -gratis!- hemelwater verder te gebruiken binnen woning (residentieel) of bedrijf.

Regenwaterpompen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen; belangrijk bij de keuze van een regenwaterpomp is de (op)stuwcapaciteit opdat er voldoende druk aanwezig is om het water verder in de aanvoerleidingen te pompen. Regenwater wordt o.a. gebruikt om toiletten door te spoelen, maar het herbruikbare water kan eveneens aangesloten worden op bvb een specifieke spoelbak in garage of bijkeuken.

Regenwaterpomp installeren = waterfaktuur reduceren!

Ook de stadswater-faktuur beperken? Laat een regenwaterpomp installeren! Loodgieter Rinnelec uit Borsbeek, Antwerpen maakt je graag z'n beste prijs. Win vrijblijvend informatie in m.b.t. mogelijkheden en modaliteiten en/of vraag geheel gratis een gedetailleerde offerte op maat!

info / offerte regenwaterpomp installeren

Regenwater opvangen...én hergebruiken!

Een volledig systeem om regenwater op te vangen en te hergebruiken ("regenwaterrecuperatie") bestaat doorgaans uit onderstaande elementen:

  • regenwatertank, regenwaterput of ander recipiënt om neerslag op te vangen
  • dakgoten + een afvoerbuizen systeem
  • een waterpomp
  • aanvoerledingen
  • koppelingen, aansluitingen & sanitair

Regenwaterpompen voor bedrijven

Ook -en niet alleen in Antwerpen- zijn bedrijven meer en meer op zoek naar regenwaterrecuperatie systemen om regenwater efficiënt te gebruiken in productieprocessen en/of voor specifiek gebruik.

Een krachtige regenwaterpomp afgestemd op de bedrijfsbehoeften kan het stadswaterverbruik aanzienlijk reduceren! Investeren in de aanschaf van een waterpomp is goed voor milieu én (bedrijfs-)portemonnée!

Advies & informatie regenwaterpompen voor bedrijven

Prijs & offerte regenwaterpomp

Ook interesse om regenwater te recupereren voor hergebruik binnen woning of bedrijf? In Antwerpen kan je rekenen op de expertise van aannemer Rinnelec uit Borsbeek. Vraag de specialist regenwaterrecuperatie bijkomende info en/of laat gratis een offerte regenwaterpomp installeren opmaken.

Regenwater & pompsystemen Borsbeek | Offerte regenwaterpomp Antwerpen