Rinnelec BVBA

Schanslaan 89

2150 Borsbeek

BTW BE 0825.352.808

REG 02 25 10

+32(0)474 18 78 61

[email protected]

Installateur centrale verwarming

Centrale verwarming laten installeren door een betaalbare vakman uit Antwerpen? Chauffagist / installateur centrale verwarming Rinnelec uit Borsbeek maakt je graag z'n beste prijs!Vraag een gratis offerte!

Centrale verwarming, CV-ketels, ketels op aardgas, radiatoren, vloerverwarming, zonneboilers en warmtepompen... onze verwarmingsspecialisten zijn op de hoogte van de meest moderne verwarmingstechnieken en installeren elke component volgens de regels van de kunst.

CV installeren

Renovatieplannen en wil je een nieuwe CV laten installeren in je woning of bedrijf? Je hebt zopas een nieuwbouw "laten zetten", de afwerkingsfase -met o.a. het centrale verwarmingsysteem- is aan de beurt en je zoekt een vakman-installateur die kwaliteit aan correcte prijs kan voorstellen? Rinnelec is je vakman!

Vraag hier vrijblijvend bijkomende info m.b.t. CV installaties, HR-ketels, radiatoren...

Installateur verwarming Antwerpen

Met uitvalsbasis te Borsbeek verzorgt Rinnelec installaties van centrale verwarming in heel provincie Antwerpen. Installateur of hersteller verwarming nodig? Laat het ons weten!

Professioneel advies van installateur centrale verwarming

Toegegeven... er zijn heel wat centrale verwarmingssystemen op de markt en de juiste CV-installatie kiezen is niet altijd vanzelfsprekend.

  • Een verwarmingsketel op gas of een mazoutketel?
  • Welke capaciteit is nodig om alle ruimtes binnen de woning of bedrijf goed te kunnen verwarmen?
  • Wat is een condensatieketel?
  • Waarvoor staat HR?
  • Is de meerprijs van een hoogrendementsketel wel de moeite waard?
  • Vormt mijn huidige verwarmingsinstallatie geen probleem voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel?
  • Bestaan er subsidies voor het installeren van een nieuwe centrale verwarming?
  • ...

Voor al deze vragen kan je contact opnemen met installateur centrale verwarming Rinnelec uit Borsbeek, Antwerpen. De vakman geeft je graag professioneel advies inzake volledige cv-installaties, afzonderlijke verwarmingsonderdelen (ketels, radiatoren, vloerverwarming) en/of de meest moderne en efficiƫnte warmtetechnieken zoals bvb warmtepompen of zonneboilers voor productie van warm water.

Offerte centrale verwarming

Wil ook jij in Antwerpen een nieuwe centrale verwarming aan correcte prijs laten installeren, neem dan vrijblijvend contact op met CV-installateur Rinnelec uit Borsbeek, informeer naar de mogelijkheden, rendementen en prijzen of vraag meteen een gedetailleerde offerte "plaatsing, installatie en afstemming CV"

advies, info, prijs & offerte centrale verwarming Antwerpen